Laatste thuisronde, kom kijken!

Vandaag wordt de laatste thuisronde van het seizoen gespeeld in sporthal de Feithenhof in Nunspeet. Bijna alle teams komen in actie en er is een team dat vandaag kampioen kan worden! Reden genoeg om te komen kijken vanmiddag.

Dames 1 heeft een mooie voorsprong opgebouwd op de nummer 2 uit de competitie Libero D1. Hierdoor kunnen de dames vandaag kampioen worden! De dames spelen vandaag tegen SDS D1 uit Voorthuizen de huidige nummer 6 in de competitie. Bij winst zijn de dames verzekerd van de titel!

Direct na de wedstrijd van Dames 1 zijn de lange mannen aan de beurt om de strijd aan te gaan met SDS H1 uit Voorthuizen. In deze wedstrijd kunnen de mannen een belangrijke stap zetten richting de derde opeenvolgende titel. Bij winst wacht over twee weken een rechtstreeks duel om de titel in Epe tegen Ormi H1.  Na afloop is er nog een gezellige BBQ voor de leden waarbij we uitgebreid de tijd nemen om terug te blikken op dit seizoen onder het genot van een hapje en een drankje.

Het programma ziet er goed uit en het beloofd een mooie volleybaldag te worden dus kom kijken!

Hieronder het volledige programma:

Categories: Frontnieuws