De ongeslagen kampioenen!

Zaterdag 21 april, de laatste wedstrijd van het seizoen. Voor deze wedstrijd moesten we naar Epe ,een bekende plek voor sommige van ons, om te spelen tegen de dames van Ormi. We waren al kampioen en hadden nog alle wedstrijden gewonnen, dus ons doel was om de ongeslagen kampioen te worden. Ook zonder onze kampioensshirtjes, die na het inspelen helaas uit moesten, wouden we bewijzen dat wij de kampioen van de competitie zijn.

Na wat woorden van onze coach begonnen we vol goede moed aan de eerste set.  We begonnen deze set wat gelijk op, we maakten zelf wat foutjes waardoor Ormi ook lekker in de wedstrijd kwam. Toch bleven we lekker ons eigen spelletje spelen en lieten we ons niet gek maken. We wonnen deze set dan ook met 19-25, de eerste stap naar de ongeslagen kampioen was daar.

De tweede set verliep eigenlijk een beetje hetzelfde als de eerste. De dames van Ormi zaten lekker in de wedstrijd en wisten goed mee te komen. Hierdoor ging ook deze set gelijk op, maar wisten wij toch steeds een beetje het voortouw te nemen waardoor we ook deze set wonnen met 22-25.

De beslissende 3e set verliep eigenlijk heel soepel. We zaten er lekker in en hadden plezier in het veld. Onze ex-libero Marinka had haar plek afgestaan aan Wendy, die een hele goede eerste wedstrijd als libero speelde, leuk dat je weer bij dames 1 bent aangesloten Wendy! Hierdoor kon Marinka weer lekker wat ballen aanvallen en haar puntjes maken. We wonnen de set met 25-19 en dat betekende dat wij ons de ongeslagen kampioen konden noemen!!

We waren nu dan wel de ongeslagen kampioen, maar moesten nog een set spelen. Dat ging minder goed dan gehoopt, we zaten stiekem allemaal al te denken aan de lekkere soesjes die Annemiek had meegenomen of aan wat we die avond eens zouden gaan eten bij de wok. We speelden niet zoals we normaal speelden en er ging aan onze kant eigenlijk maar weinig goed. Bij de dames van Ormi ging juist een hoop goed waardoor we op een grote achterstand kwamen. Die achterstand was zo groot dat we hem niet meer konden inhalen en we verloren de set met 15-25. Erg verdrietig waren we er niet door want wij konden zeggen dat we de ONGESLAGEN KAMPIOEN waren.

Na het krijgen van de allermooiste (bittergarnituur)schaal, applaus van ons publiek (leuk dat jullie ons kwamen aanmoedigen) en de felicitaties mochten we eindelijk genieten van de overheerlijke soesjes van onze aanvoerster. We bleven nog even in Epe om de heren van Hellas aan te moedigen die ook tegen Ormi moesten spelen. Zij verloren helaas met 3-2, maar hadden een mooie spannende wedstrijd laten zien.

’s Avonds gingen we met alle kampioen wokken in Hulshorst, de dames waren netjes op tijd dus konden al beginnen met eten, later druppelden ook de mannen binnen en mochten ook zij beginnen. Het was een gezellige avond en een zeer geslaagd seizoen, op naar de volgende! Iedereen bedankt voor de support tijdens de wedstrijden en hopelijk tot ziens.