Hellas Carnavalfeest 2015

Het eerste feest van het jaar komt er aan! Dit keer gaan we carnaval vieren met z’n allen. En als je carnaval viert, dan kom je verkleed als bijvoorbeeld Zorro, polsstokhoogspringer, Sneeuwwitje, banaan of misschien liever als Teigetje. Op het gebied van muziek komt er ‘s avonds een mooie collectie carnavalsknijters langs, mocht je nog een toptip hebben meld het dan even bij iemand van Heren 1, dan zorgen we
ervoor dat jouw carnavalshit gedraaid wordt. Onder het genot van al deze heerlijke muziek wordt de inwendige mens niet vergeten. Er zullen weer diverse hapjes worden geserveerd, dan kun je lekker doorfeesten!
Omdat we ook wel een beetje plezier willen maken samen, gaan we weer een quiz spelen. In teams van minimaal 3 personen kun je meedoen en komen de meest uiteenlopende vragen langs. Niet alleen onmogelijke vragen, maar dit keer ook vragen over Hellasleden en Hellasfeitjes. Kortom een leuke quiz voor iedereen en de winnaar wordt uiteraard prins/prinses carnaval! Na afloop van de wedstrijden is er de mogelijkheid om gezamenlijk pizza te eten. Als je dit wilt, kun je ‘s middags aangeven wat je wilt (er ligt die dag een lijst met de keuzemogelijkheden in de kantine) en dan zorgen we ervoor dat we rond 19:30-20:00uur kunnen eten.

Het programma ziet er als volgt uit:
Vóór 16:00 pizza bestellen
19:30 eten