Nieuwe website online!!

Vandaag is het 29 december en is het weer tijd voor ons jaarlijkse Oliebollentoernooi! Traditie getrouw is het toernooi bedoeld voor iedereen vanaf de A-jeugd en is iedereen welkom, om de overige jeugdleden ook een oliebollen platform te geven hebben we vandaag een allereerste Jeugd Oliebollentoernooi, laten we er samen voor zorgen dat dit een eerste van velen wordt!

Eén van de eerste dingen die mij geadviseerd werd aan te pakken toen ik net voorzitter was geworden, was toch wel de website. De oude website was verouderd, weinig verfrissend en (mij is verteld) door de structuur ook lastig aan te passen. De conclusie; een volledige nieuwe website van meet af aan bouwen. Aangezien onze capaciteiten redelijk gelimiteerd zijn op het gebied van het bouwen van een website, zijn we enorm blij met de hulp die ons geboden werd door Herbert Foppen, hij heeft aangeboden om samen met Jasper Mulder een volledig nieuwe website te bouwen en zie hier het resultaat!

Hoewel de opbouw en inhoud al best volledig zijn, zullen er hier en daar nog aanvullingen of aanpassingen nodig zijn, dit zal in de loop van de tijd vanzelf invulling krijgen. We willen op deze website ook meer informatie over vrijwilligers plaatsen, wie doet wat en wat houden de functies nu eigenlijk in. We zullen de “functies” die we graag nog ingevuld zien hier vermelden en ook aangeven wat ongeveer de tijdsbelasting is.

Om een website actueel en inspirerend te houden zodat je vanzelf gaat lezen wat er op staat, hebben we alle input vanuit de vereniging nodig. Ik bedoel dan een foto en wedstrijd verslagje van een gespeelde wedstrijd. Een leuk verhaal over een feestje of een mini toernooi, informatie over een evenement wat nog komen gaat of nieuws en ontwikkelingen vanuit het bestuur.

Persoonlijk ben ik erg blij met deze website, ik ben er van overtuigd dat dit een goede, noodzakelijke ontwikkeling is!

Sportieve groet,
Sander den Boon