Recreantenteam kampioen Randmeren

Recreanten_kampioen_1Afgelopen vrijdagavond, 27 mei 2016, was de slotavond van de Recreantencompetitie Randmeren van de Nederlandse Volleybal Bond NeVoBo in Sporthal De Schier in Uddel. Vierentwintig teams uit Lelystad, Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Elburg, Zeewolde, Harderwijk, Nunspeet, Garderen, Elspeet en Uddel sloten daar het seizoen 2015-2016 af, fanatiek maar sportief en met heel veel plezier.

Het recreantenteam van Hellas heeft het hele jaar al goed gepresteerd en op deze laatste avond kon het kampioenschap niet meer mis gaan! Na enkele moeizame wedstrijden deze avond werd een plek gezocht in de goed gevulde zaal. Onder het genot van de muzikale klanken van band Soulciety werd de slotavond verder gevuld.Recreanten_kampioen_2

Door de voorzitter van de gasten werden de prijzen overhandigd, en Hellas R1 ontving ook plaquette welke binnenkort ook in de prijzenkast te vinden zal zijn. Het hele jaar door is er gespeeld met een redelijk vast team, zo nu en dan aangevuld met hulptroepen. Op de foto ontbreken helaas 2 vaste speelsters.