Corona protocol bezoekers

Back to homepage

Coronaprotocol voor tegenstanders (versie 9/9/2020)

Beste tegenstander,

Hellas heeft op basis van NOC*NSF en Nevobo protocollen opgesteld zodat iedereen het spel zo veilig mogelijk kan spelen.

We proberen zo goed mogelijk preventieve maatregelen op te stellen, echter kan het zijn dat je in de praktijk tegen vraagstukken aanloopt. Als je een vraag, opmerking of inzicht hebt, stuur deze dan naar bestuur@vvhellas.nl.

Bekijk voor je wedstrijd altijd dit protocol voor updates, regels veranderen immers continu.

• Kom NIET sporten als je klachten hebt als verkoudheid, een loopneus, je vaker moet niezen, keelpijn-, hoestklachten of een verhoging boven de 38 C* hebt.
  • Omkleden en douchen doe je thuis
    Kom omgekleed naar de Feitenhof. De kleedkamers zijn open, maar maak hier zo min mogelijk gebruik van. Douchen is vooralsnog niet mogelijk.
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan
    Het is vooralsnog niet toegestaan om toeschouwers tijdens de wedstrijd mee te nemen. Ouders die meerijden met jeugdspelers kunnen plaatsnemen op de tribune.
  • Handen reinigen bij aankomst en vertrek
  • Looproutes
    Bij aankomst wacht je bij de ingang. De aanvoerder van Hellas ontvangt jullie. Op het moment dat jullie moeten wachten wijzen zij jullie een plek toe.
    Volg de aangegeven looproutes en aanwijzingen in de hal op. Bij vragen kun je terecht bij de aanvoerders.
  • Bewaar afstand tot mensen die niet tot je eigen team behoren
  • Vermijd high five’s, handen schudden of ander fysiek contact
  • Luidkeels schreeuwen kan worden bestraft door de scheidsrechter
    Zingen, luide yells en naar de tegenstander schreeuwen door het net, kunnen bestraft worden door scheidsrechters.
  • De kantine is gesloten
  • Blijf niet langer in de Feitenhof dan nodig
    Zowel spelers, trainers als andere vrijwilligers dienen na afronding van hun taken het gebouw te verlaten.

Namens bestuur Volleybal Vereniging Hellas