Donaties zijn ook van harte welkom!

Vandaag persoonlijk kennisgemaakt met eigenaren Pedro en zijn zus Ada Bruijnes van het sfeervolle familierestaurant Joris in Nunspeet. Demi, de dochter van Pedro en Marion Bruijnes, speelt bij de mini’s van Volleybalvereniging Hellas Nunspeet en Restaurant Joris heeft een héle leuke donatie gedaan voor de mini’s waarvoor wij als Volleybalvereniging Hellas ontzettend dankbaar zijn! Een bezoekje en persoonlijk bedankje aan dit restaurant kon dan ook niet uitblijven.

sb-consaletancy-promotie-restaurant-joris-nunspeet-1sb-consaletancy-promotie-restaurant-joris-nunspeet-6sb-consaletancy-promotie-restaurant-joris-nunspeet-3
Wilt u lekker een hapje eten dan bent u bij restaurant Joris aan het juiste adres. Met een zeer uitgebreide menukeuze is er voor ieder wat wils. Ook is er aan de kinderen gedacht want voor hen is er een leuke speelkamer aanwezig. “Joris” hoort bij Nunspeet. Kenmerkend voor het restaurant is de ligging strak aan het spoor bij het station. Het imago van “Joris” is lekker eten, goed gevuld bord en betaalbaar. Oubollig, ouderwets, sfeervol en waar de tijd stil heeft gestaan. Precies hoe Pedro het hebben wil zegt hij standvastig en met twinkelende ogen. Met snuisterijen en zwart-wit foto’s aan de muur. Nostalgie en gezelligheid ten top. ‘Hier maj plat proat’n’ enne blie da’j d’r bin’n’!

sb-consaletancy-promotie-restaurant-joris-nunspeet-7sb-consaletancy-promotie-restaurant-joris-nunspeet-4sb-consaletancy-promotie-restaurant-joris-nunspeet-5

Categories: Frontnieuws