Inschrijving Hellas Beach 2017 is geopend!

Een week verder en we zijn ruim over de helft!

We hopen dat iedereen een fijn paasweekend heeft (gehad). We willen graag even een update geven over het verloop van de inschrijvingen. Op maandag 10 april ging de inschrijving van het toernooi open en na een week, staat de teller inmiddels al op 41 teams! Het gaat dus ook dit jaar weer erg hard, voor de poule Dames 3×3 zitten we zelfs al bijna vol! De meeste plekken zijn nog beschikbaar voor de Jeugd (t/m 16jaar) 4×4 en bij Heren 2×2.

De pagina van HellasBeach is ge-update en er is nu ook een formulier te vinden waar vrijwilligers zich online kunnen aanmelden. Dus wil je helpen met het op en afbouwen? Dan kun je je vanaf nu aanmelden via de site of anders rechtstreeks bij de organisatie.

Nog niet ingeschreven? Wacht niet tot het te laat is!

Inschrijving Hellas Beach 2017 is geopend!

Op maandag 10 april is de inschrijving geopend voor HellasBeach 2017. Het toernooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni. Dit jaar wordt het toernooi voor de 24e keer georganiseerd door volleybalvereniging Hellas uit Nunspeet. Het beachvolleybal toernooi vindt als vanouds plaats midden in het centrum van Nunspeet op de Markt. Op vrijdagmiddag vindt ook het scholierentoernooi plaats waarvoor de inschrijving ook vanaf 10 april geopend is! Dit jaar gaat ook de inschrijving van het scholierentoernooi ook via de site: www.vvhellas.nl/beach hier vindt je voor beide toernooien het online inschrijfformulier.

De inschrijving is open tot en met 20 mei, maar zorg dat je er snel bij bent want vol=vol!

Graag tot ziens op HellasBeach 2017!

Categories: Frontnieuws