APPELFLAPPENTOERNOOI: maandag 28 december

Waarom pas op 1 januari a.s. pas beginnen om de kerstkilo’s er af te trainen?! Kom maandagavond 28 december a.s. naar sporthal ‘de Feithenhof’ voor het traditionele eindejaarstoernooi van Hellas!

Het toernooi is voor de A-jeugd en alle senioren, zowel competitie als recreatief. Alle leden mogen één of meerdere introducees meenemen. Houd daarom maandagavond 28 december a.s. vrij in je agenda en kom met z’n allen het jaar gezellig afsluiten! Uiteraard zullen de oliebollen en appelflappen niet ontbreken. En voor muziek wordt ook gezorgd.

volleybalvereniging-hellas-nunspeet-appelflappen

Inschrijven kan tussen 18:45 uur en 19:15 uur in de foyer. Vanaf 19:30 uur starten we met de wedstrijden, waarbij we zoals gewoonlijk in mix-teams zullen spelen. Voor elke deelnemer aan het oliebollentoernooi doneert de vereniging €1,- aan het goede doel, te weten Compassion. Daarmee ondersteunen we Arjan en Bertilda Northausen welke in mei 2016 een (halve) marathon in Uganda gaan lopen voor deze organisatie. U / jij bent vrij om een vrijwillige donatie te geven aan Arjan en Bertilda, maar dit is uw eigen keuze.

Laten we er een mooi en drukbezocht toernooi (dus moedig je teamgenoten vooral ook aan om te komen) van maken, waarbij wij als vereniging het jaar op sportieve wijze zullen afsluiten!

volleybalvereniging-hellas-nunspeet-appeflappentoernooi-2015

Categories: Frontnieuws