Balsponsor worden van V.V.Hellas?

Draagt u volleybalvereniging Hellas uit Nunspeet een warm hart toe? En wilt u sponsor worden van de vereniging voor een klein bedrag? Dat kan. Om de leden tijdens de trainingen en wedstrijden van goede ballen te voorzien is het noodzakelijk om regelmatig de ballen te vernieuwen. De balsponsor draagt bij in de kosten voor één of meerdere ballen die dan bijvoorbeeld tijdens wedstrijden kunnen worden gebruikt. Bij de ingebruikname wordt dit uiteraard vermeld en zoeken we de aandacht op via de website, twitter en Facebookpagina.

Wat kost dit?

• Eenmalige bijdrage (zo vaak U wilt);
  • De kosten bedragen €45.

Wat krijgt u ervoor terug?

• Vermelding van de naam op de bal
  • Vermelding & foto op de website, facebook en twitter
  • Vermelding op sponsorbal plaat
  • Vermelding in de nieuwsbrief
  • Afhankelijk van de slijtage blijft Uw naam ca. 5 jaar zichtbaar!

Wanneer u interesse heeft kunt contact opnemen via info@vvhellas.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u gezocht over de verschillende mogelijkheden van sponsoring.

Categories: Frontnieuws