Huis & Hypotheek Nunspeet sponsor van trainingspakken Jongens A van Volleybalvereniging Hellas Nunspeet

Huis & Hypotheek Nunspeet sponsor van trainingspakken Jongens A van  Volleybalvereniging Hellas Nunspeet

Onlangs vond in Sporthal de Feithenhof de uitreiking plaats van de gesponsorde trainingspakken van Huis & Hypotheek Nunspeet aan jongens A van Volleybalvereniging Hellas. Middels deze sponsoring willen eigenaren Ronald de Rooij en Rob Wolters hun lokale maatschappelijke betrokkenheid laten zien en meer naamsbekendheid krijgen in Nunspeet en omstreken. De Rooij & Wolters hebben zelf kinderen en weten hoe belangrijk sport en beweging is. De keus is op Volleybalvereniging Hellas gevallen omdat zij rechtstreeks waren benaderd door een teamlid van Jongens A en hen daarbij was opgevallen dat Hellas een enthousiaste en professionele vereniging is met een actief beleid op social media en op hun website www.vvhellas.nl.

Huis & Hypotheek Nunspeet verzorgt hypotheken, verzekeringen, belastingaangiftes, fiscaal advies en begeleiding bij schuldsaneringstrajecten van bedrijven en particulieren. Met de slogan ‘overstappen doe je op het perron’ weet iedereen dat dit kantoor in financiële dienstverlening gevestigd is op een wel heel bijzondere locatie namelijk op het treinstation van Nunspeet.

Tekst: Sandra Bonestroo

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Volleybalvereniging Hellas Nunspeet, pr@vvhellas.nl

Contactpersoon Sandra Bonestroo