Een druilerige, kriebelige en natte maandagavond met 5 punten,

Maandagavond 27 november was het zover.. de wedstrijd tegen ESV. Toch altijd weer even omschakelen om op een maandag een wedstrijd te moeten spelen. Helemaal omdat we weten dat we 5 punten moeten pakken en ESV nog wel eens een lastige tegenstander kan zijn…

We maakten ons klaar voor de wedstrijd en voelden dat de spanning zich opbouwde, gelukkig hebben wij tegenwoordig een extra afweersysteem dus het vertrouwen was er zeker dat het goed zou komen op deze druilerige, kriebelige en natte maandagavond.

De eerste set begonnen we goed en konden ons eigen spel spelen. Deze set werd dan ook al snel gewonnen met 25-14. De tweede set was hierin niet veel anders, ook in deze set waren er mooie combinaties, mooie serviceseries en mooie reddingen te zien. Ook deze set ging naar de ons en wonnen we weer met 25-14.

De derde set is altijd een lastige… waarom? Geen idee… maar we wisten wel dat we meteen weer aan de bak moesten om geen punten te verliezen. In deze set lieten we ESV meer in het spel komen en gingen we meer fouten maken. Gelukkig konden we zelf de flow weer oppakken en wonnen we de set met 25-19.

De vierde set werden we wellicht een klein beetje laks en kwam ESV weer meer aanspelen toe, waardoor we zelfs op een achterstand kwamen. We werden door coach Gert bij elkaar geroepen om onze kruinen weer allemaal even dezelfde kant op te krijgen en deze set toch ook te winnen. Dit lukte dan ook en we wonnen de set met 25-18.

Door deze 4-0 staan we nu aan kop. We willen deze positie maar al te graag vasthouden en kijken uit naar de volgende wedstrijd. We spelen 2 december thuis tegen de dames van Zeewolde. Dit belooft een leuke pot te worden, de nr. 1 tegen de nr. 2. Ook deze wedstrijd willen we natuurlijk HEEEEL graag winnen en kunnen publiek en aanmoediging dan ook heel goed gebruiken!! 😉

Wees allen welkom☺