Eindstanden online en nagenieten van een zonovergoten HellasBeach 2019!

We genieten nog even na van een fantastische en vooral zonovergoten editie van HellasBeach in Nunspeet. Met temperaturen van boven de 30 graden was het van tijd tot tijd wel even afzien op het zand. Maar mede dankzij de genomen maatregelen zijn er geen deelnemers uitgevallen door de hitte. Bij de fontein op het plein was het smiddags  vrijwel continue druk met deelnemers die verkoeling zochten na een wedstrijd. De eindstanden zijn inmiddels ook bekend en zijn te vinden op de website. Wil je volgend jaar weer meedoen? zet dan alvast de data in de agenda want het toernooi is gepland op vrijdag en zaterdag 26 en 27 juni 2020.

Voor nu willen we alle vrijwilligers, deelnemers, sponsoren en ook de gemeente Nunspeet bedanken voor het mogelijk maken van een bijzonder fraaie editie van HellasBeach!

Categories: Frontnieuws