ESV/Hellas Jongens B Kampioen in de Hoofdklasse!

Het is al weer eventjes geleden maar we hebben nog een jeugdteam dat kampioen is geworden binnen de vereniging.  Jongens B komt in de tweede seizoenshelft uit in de hoofdklasse en heeft in de eerste helft al laten zien dat ze heel goed meekomen op dit niveau.

Zaterdag 8 april 2017 stond de wedstrijd tegen nummer 2 Alterno JB2 op het programma. De jongens wisten wat ze moesten doen, minimaal 3-2 winnen en ze zouden kampioen zijn. Helaas was Wilfred afwezig maar gelukkig kon Jonathan mee doen.

De eerste set begonnen de jongens lekker scherp, ze maakten weinig fouten en met de service legde ze de druk neer bij Alterno. Aan de andere kant van het net wisten ze er weinig raad mee en de set werd vrij makkelijk gewonnen met 25-16.

In de tweede set bleven de jongens geconcentreerd en lieten ze zich door niets afleiden. Ook al deed een schreeuwende coach en de toeschouwers van Alterno er werkelijk alles aan. Zo werd de tweede set netjes binnengehaald met 25-21.

Toen wisten de jongens, nog 1 set en we zijn kampioen en door deze gedachte kroop er toch een beetje spanning in het spel. Gelukkig konden de jongens de set naar zich toe trekken met 25-22.

De laatste set stond er eigenlijk niks meer op het spel, behalve de eer natuurlijk en die hebben de jongens verdedigd. De laatste set werd uiteindelijk overtuigend gewonnen met 25-15. Waarmee vol overtuiging kon worden geroepen, GEEN GELUL 4-0! Een sterk seizoen van de jongens, die volgend jaar hun kunsten mogen laten zien in de A jeugd. Van harte gefeliciteerd met het mooie en dik verdiende kampioenschap!

Categories: Frontnieuws