Finale Rabobank Clubkas Campagne

Woensdagavond 15 april jl. vond in de Rabozaal van De Veluvine de finale Rabobank Clubkas Campagne plaats. Ruim 17.000 stemmen zijn er door de leden van de Rabobank Noord Veluwe uitgebracht op ruim 220 verenigingen in het werkgebied van de Rabobank Noord Veluwe. In de Veluvine waren bijna 120 verenigingen vertegenwoordigd. Ook onze vereniging heeft succesvol deelgenomen aan deze campagne.
Per stem kon er € 7,60 worden verdiend, ieder lid van de Rabobank had het recht van twee stemmen.

Onze voorzitter kon aan het einde van de avond toch mooie cheque in ontvangst nemen met het mooie bedrag van bijna € 468,-. Deze opbrengst kan de vereniging goed gebruiken. Alle stemmers voor vv Hellas: Bedankt hiervoor!!