Gezond Minitoernooi dankzij de Plus

volleybalvereniging-hellas-nunspeet-minis-appelsHet was een drukte van jewelst vanmorgen en vanmiddag in sporthal de Feithenhof in Nunspeet. Ruim 200 mini’s (in de leeftijd van 6-11)  speelden wedstrijden voor hun eigen mini-competitie. Een hele organisatie want iedereen wil graag wat drinken en als het kan ook wel wat eten tijdens of na afloop van het toernooi. Gelukkig vindt dit evenement jaarlijks plaats en zijn we inmiddels ervaren als het gaat om het organiseren. Dankzij de inzet van bijna de hele vereniging verliep het toernooi zonder noemenswaardige problemen.

Voor de kinderen was er nog een leuke en gezonde verassing. Supermarkt Plus Wilmink uit Nunspeet heeft voor het minitoernooi maar liefst 200 appels beschikbaar gesteld. Ze waren erg lekker en dat was te merken want ze zijn allemaal opgegaan!

Categories: Frontnieuws