Grote Clubactie Feest bij Hellas

Op zaterdag 28 november vieren we een feestje met alle leden van de vereniging. De avond heeft als thema: “Wat ik vroeger later wilde worden”.

Kom je verkleed, hartstikke leuk maar het is natuurlijk geen verplichting. Neem wel even de tijd om te bedenken wat je had willen worden of nog steeds wil worden! Koning(in), brandweervrouw/man, beheerder van een sporthal, 2 meter en 34 cm lang, piloot, Hello Kitty, bondscoach van oranje of toch liever een echte top-volleyballer?! Het kan allemaal op deze avond en hoe meer mensen er verkleed komen hoe leuker het wordt/is!

Het feestje is voor alle leden van de vereniging en om lekker in de sfeer te komen beginnen we de avond met een gezellige bingo! Ook wordt bekend gemaakt wie de meeste Grote-clubactie loten hebben verkocht voor de vereniging en dus in de prijzen is gevallen!

Het feest start na afloop van de thuiswedstrijden om ongeveer 19.00 uur in de kantine. Na afloop van de bingo is er tijd voor een bescheiden dansje onder begeleiding van muziek. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de aanwezigen.

Grote Clubactie Feest!

Praktische info op een rijtje:

Wie?                   Alle leden zijn welkom maar ook je partner/vriend(in)

Waar?                Kantine van sporthal de Feithenhof

Hoe laat?           Van 19.00 uur tot 24.00 uur.

Wat kost het?   De drankjes zijn voor eigen rekening, de entree is gratis!

Tot  ziens op 28 november!

Categories: Frontnieuws