Heel Hellas bakt 2019

Strak in ’t pak…

Inmiddels heeft iedereen er wel íets over gehoord, de nieuwe tenues van onze mooie vereniging. We zijn achter de schermen al een tijdje druk bezig om samen met een professionele partij de verschillende ontwerpen samen te brengen en daarbij de benodigde sponsoren te zoeken en toe te passen in het ontwerp. Ten tijde van dit proces zijn de volgende speerpunten gezet waaraan het ontwerp altijd aan moet voldoen, namelijk ;

• Strakke lijnen en een uniek/onderscheidend design voor in de regio’s waarin we spelen.
  • Representatief voor alle leden, maar ook voor de sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen
  • En tot slot kwaliteit die 100% gegarandeerd is voor de komende 5 seizoenen.

Om dit allemaal te realiseren en iedereen van een zo compleet mogelijk kledingpakket te voorzien, daar is veel geld voor nodig.  De opbrengst van de oliebollen actie van 2019 kunnen we dan ook goed gebruiken en is geheel bestemd voor de aanschaf van de nieuwe tenues waar we het seizoen 2020-2021 mee zullen starten!

Vorig jaar hebben we een mooi resultaat gehaald en hebben we veel nieuwe ballen voor onze jongste leden aan kunnen schaffen. Laten we de opbrengsten van vorige jaren minimaal evenaren zodat we ook dit jaar weer een hele drukke bak-dag krijgen!

Heel veel succes!

Hier kan je het bestelformulier downloaden.

Bestelformulier