Heel Hellas Bakt opnieuw oliebollen!

Samen voor elkaar….

Dit jaar maken we 29 december nét iets bijzonderder dan normaal, 29 december valt natuurlijk precies tussen Kerst en Oud en Nieuw. Het lijkt ons geen beter moment om iets extra’s proberen te doen voor een ander. Als we terugkijken op het afgelopen jaar kunnen we de conclusie trekken dat dit wederom bijzonder succesvol is geweest, zowel volleyballend als financieel. Toch willen we, in navolging van vorig jaar, er nog een extra schepje bovenop doen voor “de toekomst van de vereniging”.

Als vereniging beschikken we over een groot netwerk, met niet alleen veel leden, maar ook veel ouders, families en vrienden. Een goede reden om dit netwerk via jullie te activeren. Het is de bedoeling dat er weer oliebollen en appelbeignets worden gebakken. Voordat we ze gaan bakken, moeten ze uiteraard eerst verkocht worden. Daarom krijgen jullie van ons deze bestellijsten voor de oliebollen, krentenbollen en appelflappen (of beignets… zo schijnen ze genoemd te worden). Verdere info zie onderstaande formulier (deze ontvangen alle leden per email).

Op zaterdag 29 december zullen de pannen weer worden aangestoken en worden de lekkerste oliebollen vers voor jullie gebakken. Uiteraard zal dit samengaan met een muziekje, warm drankje en een (klein) vuurkorfje. In de middag en de avond zijn de zalen gereserveerd voor het oliebollentoernooi. Als je dan toch voor die heerlijke verse oliebollen komt, kun je net zo goed nog even blijven en meedoen aan het gezelligste toernooi van het jaar.

Goed om te melden en misschien wel het belangrijkste, waar zetten we ons dit jaar dan voor in. Alle winst, dus niet een stukje, gaat dit jaar naar ONZE EIGEN TALENTVOLLE MINI’S! Zij kunnen wel wat nieuwe materialen gebruiken en als we er samen echt de schouders onder zetten kunnen we misschien wat extra activiteiten organiseren. Reden genoeg om die bestellijsten in te vullen en te knallen! Dit doen we niet omdat het moet of een verplichting is maar omdat het kan, samen voor elkaar, we zijn tenslotte een vereniging.
Vorig jaar hadden we een fantastische eerste editie van Heel Hellas Bakt en waren de lijsten boven verwachting goed gevuld. Mede hierdoor hebben we, na wat noodzakelijke investeringen, ruim €400,- euro mogen overmaken aan Stichting Verborgen Armoede Nunspeet.. Laten we met elkaar deze positieve trend doorzetten en er wederom een succes van maken.

Download hier de bestellijst!

Heel veel succes met verkopen en graag tot de 29e!!

Categories: Frontnieuws