Hellas Beach 2015

26 & 27 JUNI: HELLAS BEACH 2015 in Nunspeet

2014-06-28 16.38.50

De kampioenen van 2014!

Liefhebbers van beachvolleybal kunnen het weekend van 26 en 27 juni weer vrijhouden in hun agenda. In dat weekend gaan we in het centrum van Nunspeet weer volleyballen in het zand. De inschrijving is inmiddels geopend en belangstellenden kunnen zich inschrijven via www.vvhellas.nl/beach. De afgelopen jaren hebben we als organisatie niet te klagen gehad over belangstelling, dus zorg dat je er op tijd bij bent. VOL=VOL!!!

Het speelschema ligt nog volledig open, maar de contouren van het toernooi staan vast en zijn voor de vaste deelnemers bekend. Op vrijdag spelen we van 18:00-22:30 uur en zaterdag is het weer vroeg dag rond 08:30 uur starten de eerste wedstrijden weer. Het toernooi eindigt zaterdagmiddag met de finales van de verschillende poules. De prijsuitreiking, waarbij alle winnaars in het zonnetje worden gezet, is de afsluiting van het toernooi! Zodra de speelschema’s bekend zijn worden deze gepubliceerd op de website van Hellas en op Facebook. Dus houd beide in de gaten voor de laatste informatie.

Voor het zover is moet er weer het nodige gebeuren. Hierbij is de hulp van vrijwilligers en sponsoren onmisbaar. We doen dan ook een oproep aan iedereen die het toernooi en/of de vereniging een warm hart toedragen door te komen helpen met de op- en afbouw van het toernooi. Kijk voor meer informatie op www.vvhellas.nl/beach of neem contact op via beach@vvhellas.nl

Graag tot ziens op Hellas Beach 2015!

de Beachcommissie

Tags: 2015, Beach, Hellas