HellasBeach 2020

Als gevolg van de genomen maatregelen door de overheid houden we er sterk rekening mee dat het beachvolleybaltoernooi dit jaar niet door kan gaan. Maar 🙂 wij willen graag positief blijven en hopen op betere tijden. En wat zou het mooi zijn om naar dit toernooi uit te kunnen kijken. Dus hebben we besloten om ervoor te gaan als organisatie, zolang het verantwoord kan! Het toernooi zal, als het doorgaat, plaatsvinden op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni op de markt in Nunspeet.

De komende tijd zullen we de berichtgeving over de maatregelen blijven volgen. Daarnaast stemmen we ook met de gemeente af of het toernooi door kan gaan of niet. Laat duidelijk zijn dat we geen risico’s nemen met de gezondheid van een ieder. Dit betekent dat we tot de donderdag voorafgaand aan het toernooi nog kunnen besluiten om het toernooi te annuleren als daar aanleiding toe is. We hopen uiteraard dat er snel meer duidelijkheid komt over wat er wel en niet mogelijk is in juni.

Zolang de vooruitzichten zijn dat de maatregelen in juni worden opgeheven, gaan we er vanuit dat het toernooi door kan gaan. Wel passen we het proces van inschrijving dit jaar aan. Dit doen we om beter te kunnen anticiperen op een annulering van het toernooi. Dit jaar start de inschrijving op vrijdag 1 mei om 12.00uur, je hebt dan tot en met 31 mei om je in te schrijven. Betaling gaat dit jaar ook anders, namelijk via een Tikkie/betaalverzoek. Dit verzoek sturen we op 1 juni aan de contactpersoon van het team. De reden hiervoor is dat we tegen die tijd hopen op duidelijkheid of het toernooi definitief door kan gaan of niet.

Hopelijk houdt iedereen zich aan de genomen maatregelen en vergroten we daarmee de kans dat het toernooi door kan gaan! Voor nu wensen we iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot ziens op HellasBeach 2020!

Categories: Frontnieuws

About Author