Heren 1 kampioen Volleybalvereniging Hellas

Heren 1 bestaat uit: Joran & Simon Beelen, Sander & Daniël den Besten, Sander den Boon, Martijn Goudkamp, Wilbert Kroon, Jarik & Lars Niebeek, Arjan Northausen en Richard de Ruiter. (foto: Jan Hofman)

Heren 1 : Richard de Ruiter, Joran Beelen, Martijn Goudkamp, Lars Niebeek, Sander den Boon, Daniël den Besten, Simon Beelen, Wilbert Kroon, Arjan Northausen, Sander den Besten en Jarik Niebeek (foto: Herbert Foppen)

In het seizoen 2015/2016 is Heren 1 van Volleybalvereniging Hellas Nunspeet kampioen geworden. Na een moeizaam seizoen in 2013/2014 degradeerden Heren 1 uit de 1e klasse maar nu zijn ze weer terug op het “oude honk”.

Door blessures en tal van andere zaken heeft de terugkeer wat langer op zich laten wachten maar veel belangrijker is dat Heren 1 een hecht team zijn geworden in de afgelopen jaren. Ze gaan voor elkaar door het vuur, vertrouwen op elkaar en hebben eindeloos veel plezier samen. Het resultaat mag er zijn. Een mooie beloning na al die jaren!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Volleybalvereniging Hellas Nunspeet, pr@vvhellas.nl

Contactpersoon Sandra Bonestroo