Heren 1 neemt het op tegen VVH in de titelstrijd, komt allen!

Vandaag neemt Heren 1 van Hellas het op tegen Heren 3 van VVH uit Harderwijk. De lange mannen uit Nunspeet verdedigen hun koppositie tegen de nummer twee van de competitie. Het belooft een mooie wedstrijd te worden waarbij we weer hopen op de steun van ons trouwe publiek!

De warm-up start om 16.00 uur en om ongeveer 16.30 uur starten we met de wedstrijd. Kom allemaal kijken en moedig ons aan met alles wat je in huis hebt dat geluid maakt. Neem desnoods de snelkookpan mee met een pollepel, verzin het maar. Je kan natuurlijk ook gewoon een trommel, trompet, gastoeter of een klassieke ratel mee nemen!

Heren 1 hoopt er samen met het publiek een mooie wedstrijd van te maken in de race om het kampioenschap.

graag tot ziens vanmiddag in sporthal de Feithenhof in Nunspeet,

Hellas Heren 1