Inschrijving HellasBeach is geopend!

Inschrijving HellasBeach is geopend!

Inschrijving HellasBeach 2019 is geopend!

Vanaf vandaag (6 april) is het mogelijk om je in te schrijven voor HellasBeach 2019. Inschrijven kan via het tabblad “inschrijven” daar vind je het inschrijfformulier. Voor inschrijvingen geldt dat de volgorde van betaling wordt aangehouden voor het moment waarop je definitief bent ingeschreven.

Op deze pagina geven we ook regelmatig een update over de inschrijvingen over welke poules vol zijn of waar juist nog een plekje vrij is . Dit doen we omdat we afhankelijk zijn van hoeveel interesse er is per categorie. Mocht een poule wat achterblijven, qua belangstelling dan kan dat extra plaatsen elders opleveren en omgekeerd. Het is ieder jaar weer dringen geblazen om mee te doen, daar zijn wij als organisatie natuurlijk heel blij mee maar helaas moeten we ook ieder jaar teams teleurstellen omdat we simpelweg vol zitten. Dus zorg ervoor dat je snel inschrijft dan doe je mee aan HellasBeach 2019!

Inschrijven voor het Basisscholentoernooi kan vanaf 20 april via deze site, klik op het tabblad “scholentoernooi” voor het inschrijfformulier. Daar vindt je ook meer informatie over dit toernooi. Voor de jeugd hebben we dit jaar een minimum aantal van 6 teams vastgesteld om deze poule door te laten gaan. Op de site zullen we hierover communiceren en uiteraard direct met de ingeschreven teams.

De inschrijving voor beide toernooien is open zolang er plek is en uiterlijk tot en met zaterdag 25 mei.

Nieuw dit jaar is de teamtraining om goed voorbereid het toernooi in te gaan!

We willen dit jaar niet alleen training geven aan de scholieren maar ook aan de deelnemers van HellasBeach. Het idee is om de drie donderdagen (13, 20 en 27 juni) voorafgaand aan het toernooi een korte training van ca. 1-1,5uur aan te bieden. In deze training gaan we aan de slag met de basistechniek, spelregels en speel je uiteraard een paar potjes om het spel te oefenen met je team. De kosten bedragen €25,- per team en daarvoor krijg je dus drie trainingen voor je team. Heb je hier interesse in dan kun je dit aangeven bij de inschrijving, bij voldoende belangstelling nemen we contact op met de teams ter bevestiging van de training en met informatie over de betaling. We hopen dat er voldoende belangstelling is zodat we met een mooie club in de zaal kunnen trainen!

Mocht je vragen hebben neem gerust contact op met de organisatie via beach@vvhellas.nl

Categories: Frontnieuws

About Author