Kampioenen!!

Zoals jullie in de nieuwsbrief hebben kunnen lezen zijn er maar liefst 5 teams in de race voor de kampioenstitel.

De eersten die dit werkelijkheid kunnen maken is Heren 2. Zij spelen a.s donderdag 31 maart om 20.00 uur tegen Libero 4 in de Feithenhof.

Iedereen van harte uitgenodigd om deze heren te komen aanmoedigen, want alleen met een 4-0 overwinning mogen ze zich kampioen noemen.

U/jij komt toch ook? Vanaf 19.30 uur is de foyer open en staat de koffie klaar.

Nog even de info uit de nieuwsbrief:
■ Heren 1 is nog steeds ongeslagen en gaat voor 100 punten dit seizoen.
■ Dames 1 vanaf de kerst ongeslagen en stoomt omhoog in de ranglijst, de 2e plaats en dus P/D wedstrijden zijn bijna in zicht.
■ Dames 2 knokt met Lelystad en Heerde om te bepalen hoe de top 3 er uit komt te zien, de komende 3 wedstrijden zijn doorslaggevend en de laatste wedstrijd (thuis tegen Heerde) wordt wellicht de mooiste pot van het seizoen!
■ Heren 2 staat solide aan kop en stevent af op een 2e heren kampioenschap dit seizoen.
■ Meisjes A heeft de tweede seizoenshelft geen set laten liggen en met gemiddelde setstanden van 25-12 lijkt het krachtsverschil vrij groot.
■ Jongens B staat strak op de 1e plek en heeft nog een extra wedstrijd te spelen.
■ Meisjes C1 strijdt met Dynamo C2 om het kampioenschap in de 1e klasse