Minitoernooi bij Hellas!

sb-fotografie-volleybalvereniging-hellas-nunspeet-minisMorgen 8 oktober 2016 van 09.00 – 13.00 uur bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij het grootse Minitoernooi van Volleybalvereniging Hellas Nunspeet in de Sporthal Feithenhof aan de Elektraweg 5 in Nunspeet. Meer dan 250 kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar zullen daar hun opwachting maken en op verschillende volleybalniveaus de strijd met elkaar aangaan. Dit toernooi betreft een onderdeel van de regionale mini-competitie. Teams uit de regio Lelystad, Harderwijk, Oldebroek, Ermelo, Zeewolde, Elspeet, Elburg, Hierden, Uddel en Nunspeet doen hier aan mee.

PS. als iemand foto’s kan maken (gemaakt heeft) stuur ze dan op naar pr@vvhellas.nl

Alvast bedankt en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

VOLLEYBALVERENIGING HELLAS NUNSPEET