Nieuwe sporttassen voor Volleybalvereniging Hellas

image-5644167Van Veen Oog + Oor en Intersport Meijers reiken sporttassen uit aan Volleybalvereniging Hellas Nunspeet
Zaterdag werd in Sporthal de Feithenhof door Hendri van Veen van Van Veen Oog + Oor en Arnold den Dikken van Intersport Meijers de door hen gesponsorde sporttassen uitgereikt aan alle competitie spelende senioren van Volleybalvereniging Hellas Nunspeet.
“Een unieke sponsoractie waarbij twee ondernemers gezamenlijk samenwerken om Volleybalvereniging Hellas naar een hoger niveau te trekken in lijn met de ambitie van Hellas” aldus Den Dikken. Hendri van Veen vult daarbij aan “dat hij graag wil laten zien en wil laten horen dat goed materiaal uitermate belangrijk is bij de uitoefening van sport en bijdraagt aan de professionele uitstraling van een vereniging”.

De samenwerking tussen beide ondernemers bevalt dusdanig goed dat Van Veen Oog + Oor tevens aanwezig zal zijn op 26 januari tijdens de door Intersport Meijers georganiseerde ‘Ladies Night’. Tijdens de ‘Ladies Night’ kunt u genieten van de nieuwste sporttrends, fashiontips en uiteraard de nieuwste sportcollecties. Op deze avond die gehouden zal worden van 19.00-21.00 uur bij Meijers, Dorpsstraat 42-44 in Nunspeet, zal Van Veen een aantal modieuze brillen laten zien. In samenspraak met Annet Blom, kleuradviseuse van Style Advisor èn de daarbij uitgezochte kledingoutfit van Meijers zal een en ander tot een perfect passende en persoonlijk ‘op maat gesneden’ (kleur)combinatie worden samengesteld. Tot slot worden alle bezoekers verwend met een gratis goodiebag en iedereen is van harte welkom.