Nieuwe tenues voor alle leden van volleybal vereniging Hellas dankzij fantastische sponsoren!

De ruim 160 leden van Volleybalvereniging Hellas Nunspeet zijn compleet in nieuwe tenues gestoken dankzij de sponsoren Lentink De Jonge Accountants en Belastingadviseurs, Slot Keerssemeeckers orthopedische, manuele, fysio en medische trainingstherapie, Optiek Van Veen Oog + Oorzorg, Intersport Meijers en Makelaardij De Boer, de actieve makelaar.

sb-consaletancy-volleybalvereniging-hellas-nunspeet-sponsoring-nieuwe-tenues (67)

Tijdens de in gebruik name van de nieuwe shirts en broekjes gaf Elske Maas van Lentink De Jonge aan dat ondanks dat Lentink De Jonge geen vestiging in Nunspeet heeft – wel in Harderwijk- zij ook klanten hebben in Nunspeet. Om deze reden willen zij graag op deze manier hun sportieve blijk van waardering geven en hun affiniteit tonen. De reden van Intersport Meijers om te sponsoren is duidelijk; volgens Arnold den Dikken is Intersport wereldwijd marktleider in sport en Meijers wil lokale en persoonlijke betrokkenheid uitstralen. Daarnaast heeft Intersport Meijers ook een uitbreiding op het assortiment volleybalschoenen doorgevoerd. De ambitie van Intersport Meijers is groot; als de grootste retailformule in Nederland is het streven om met lokale sportverenigingen, in dit geval van Hulshorst t/m Oldebroek, samen te werken en te ondersteunen daar waar mogelijk.

“De reden dat ik de club een warm hart toedraag, is dat sport en zien heel veel met elkaar van doen hebben. Beter zien is namelijk beter presteren en ik hoop dat mijn steun aan de club mag bijdragen aan goede prestaties en veel plezier in de sport” aldus Hendri van Veen van Van Veen Oog + Oogzorg. Slot & Keerssemeeckers laat weten “Sport is bewegen en wij dragen de volleybalsport een warm hart toe. Wanneer volleyballers niet optimaal fit zijn beschikken wij over de juiste specialisten om klachten deskundig te behandelen”. Piet de Boer van Makelaardij De Boer is al vanaf het eerste uur sponsor van het Beachvolleybal en van zijn eigen veteranenvolleybalteam. De volgende stap is logischerwijs sponsoring van de hele vereniging.

De leden van Volleybalvereniging Hellas zijn erg blij met en trots op de tenues die een frisse, uniforme en professionele uitstraling geven. De ambitie van de vereniging om op steeds hoger niveau te gaan spelen krijgt hiermee een gezicht. Interesse om te horen welke sponsormogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan s.v.p. contact op met Sandra Bonestroo verantwoordelijk voor P.R. & Sponsorwerving via pr@vvhellas.nl of 0627110262 (www.sbconsaletancy.nl)

sb-consaletancy-volleybalvereniging-hellas-nunspeet-sponsoring-nieuwe-tenues (49) sb-consaletancy-volleybalvereniging-hellas-nunspeet-sponsoring-nieuwe-tenues (13)

 

Categories: Frontnieuws