OPROEP TOT SUPPORTERS

volleybalvereniging-hellas-nunspeet-dames1-we-want-youDonderdagavond 24 november stond een bekerwedstrijd gepland tegen Blauw Wit dames 1, zij spelen momenteel een klasse hoger. Helaas hebben we met 3-0 verloren. Donderdagavond is dan ook niet echt ons favoriete tijdstip voor een wedstrijd. We wisten wel aardig wat punten te maken, maar de Oldebroekers speelden ons weg. Ondanks het verlies hadden we vooral enorm veel schik na de wedstrijd in de kantine. Om dan maar iets positiefs te zeggen over afgelopen donderdagavond.

We zien de bekerwedstrijd als een slechte generale voor de belangrijke wedstrijd van morgen tegen Volta dames 1. Zij staan nu nog boven ons met een voorsprong van 3 punten. Ons plan is om ze morgen in te halen en zelf de koppositie over te nemen. Daarvoor zijn wij nog hard op zoek naar support! We spelen dit keer om 14:00 thuis in Nunspeet. Publiek zal enorm worden gewaardeerd dus kom vooral kijken en ons aanmoedigen!

Veel liefs,

Dames 1