Rabobank Clubkas Campagne

Ben jij klant van Rabobank Noord Veluwe? Dan kun jij heel gemakkelijk geld verdienen voor Volleybal Vereniging Hellas! Wij hebben je hulp hard nodig.

Het enige wat je hoeft te doen:

Jij stemt toch ook op Volleybal Vereniging Hellas? Iedere stem levert tussen de 5 en 10 euro op, dit is dus zeker de (kleine) moeite waard!

Like en deel dit bericht met je familie en vrienden!

Alvast bedankt!

Wat houdt het lidmaatschap in?
Het lidmaatschap is gratis en klanten vanaf 12 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden. Er veranderd voor jou als lid niet veel, behalve dat er speciale ledenaanbiedingen zijn, dat je het ledenmagazine Dichterbij gaat krijgen en als je wilt kun je als lid meebeslissen met de bank.

Ben jij al lid van Rabobank Noord Veluwe?
Dan kun je wachten tot je de uitnodiging tot stemmen ontvangt. Je weet dat je lid bent wanneer je het magazine Dichterbij ontvangt. Dat magazine gaat alleen naar leden.

Categories: Frontnieuws