Renswouw Heren 4

Matchday zoals dat in Engeland wordt genoemd. Vandaag stond er een mooie pot op het programma tegen Renswouw H4 . De, toen, nummer 6 van de competitie kwam naar het hol van de leeuw. Daar waar de lange mannen al ruim 1,5 jaar niet meer verloren hebben. 4 uur aanwezig voor een kopje koffie en daarna even omkleden. Muziek ging aan en we konden beginnen alleen waren we nog niet compleet. Tinus was nog aan het werk en zou dus later komen. Na goeie warming-up konden we beginnen inmiddels heeft Tinus zich gemeld en waren we weer compleet. Maar helaas niet allemaal fit, Bonus moest het van de kant allemaal gaan aanzien wegens een slechte week met veel koorts. Maar toch waren we blij dat hij aanwezig was.

Set 1 kon beginnen we beginnen met de Gebroeders Niebeek op de passenlopers plek, Willy als ballenwipper, Gebroeders Beelen op het midden, Könis als dia en onze vertrouwde Libero Sannie. We begonnen de set goed en deelde gelijk goeie klappen uit. Deze set werd met goed volleybal binnen gesleept met een stand van 25-16.

Set 2 kon gaan beginnen geen wissels aan onze kant en daar gingen we weer. Het set beeld bleef hetzelfde als in de eerste set, gewoon met veel power en stabiliteit. 1 van onze passenlopers was gewond geraakt tijdens deze set alleen hij verklaarde dat dit niks vergeleken was met Dinsdag. Wij zullen geen namen noemen maar denk dat hoop mensen wel weten over wie we het hebben. Ook deze set werd door ons gewonnen 25-13
Set 3 was daar Tinus kwam erin voor Lars en Daantje kwam erin voor könis gewoon doorblijven gaan en slopen die gasten was de taak. Zo gezegd zo gedaan met een goed potje volleybal lieten we ook de jongen s van Renswouw zien waarom wij eerste staan de set wordt gewonnen met 25-14

Set 4 alles blijft weer staan over deze set kunnen we lang en kort zijn! 25-19

Met weer een 4-0 op zak en thuis nog steeds ongeslagen voelen we ons goed!

De volgende thuis ronde is weer voor de beker tegen Zeewolde Heren 1. Deze wedstrijd word gespeeld op 6 februari om 21:00. Hierover later meer informatie. We hopen u dan graag weer te zien in sporthal de Feithenhof.