Reuze echte volleybalclinic voor de jeugd bij volleybalvereniging Hellas Nunspeet

Donderdagmiddag 22 oktober van 16.30-18.00 uur is het zover! Een reuze èchte Volleybalclinic bij Volleybalvereniging Hellas Nunspeet door de beste teams van de vereniging; Dames 1 en Heren 1. De teams waarbij de keiharde smashes je om de oren kunnen vliegen, je spectaculaire hoge sprongen kunt zien en heel veel lol in het spel. En deze keer zijn ze er speciaal voor jou! Alle scholieren van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om slimme volleybaltrucs, handige tips en leuke volleybalmoves te leren in Sporthal de Feithenhof, Elektraweg 5 in Nunspeet.
Wil je graag je ouders/verzorgers, broer(tjes), zus(jes), neven en nichten en iedereen die volleybal leuk vindt of er nieuwsgierig naar is meenemen? Dat mag hoor, iedereen is van harte welkom, ook om mee te spelen of alleen te kijken en volop te genieten. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon komen. Deelname is gratis. Vergeet je gymkleren en gymschoenen niet!

Heb je vragen over de clinic? mail dan met : jeugd@vvhellas.nl of neem contact op met Simon Beelen.sb-consaletancy-volleybalvereniging-hellas-nunspeet-clinic-jeugd-6tm12jaar (60)-1

Categories: Frontnieuws