Slaapidee Nunspeet sponsort Dames 2 van Volleybalvereniging Hellas Nunspeet met trainingspakken

Slaapidee Nunspeet sponsort Dames 2 van Volleybalvereniging Hellas Nunspeet  met trainingspakken

Marco en Richard Smit (geen broers) van Slaapidee Nunspeet overhandigden onlangs gloednieuwe trainingspakken in Sporthal de Feithenhof  aan Dames 2 van Volleybalvereniging Hellas Nunspeet.

Met Auping die het Nederlandse dames- en herenhockeyteam sponsort kon Slaapidee niet achter blijven.

In de context van deze sponsoring quote Marco een treffende uitspraak van Louis van Gaal: “door goed uit te rusten herstellen ze beter van al hun inspanningen”. Toepasselijker kan het niet.

“Dankzij onze medewerkster Sifra Grit en speelster bij Dames 2 werden wij op de hoogte gebracht van deze mooie sponsormogelijkheid. Dit paste prima in onze ambitie om een plaatselijke vereniging te ondersteunen, maatschappelijk verantwoord te ondernemen en onze naamsbekendheid op een sportieve manier te vergroten”.

Foto & tekst: Sandra Bonestroo | SB Consaletancy

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Volleybalvereniging Hellas Nunspeet, pr@vvhellas.nl

Contactpersoon Sandra Bonestroo