Van het bestuur

De vakantietijd loopt teneinde en dat betekent dat de trainingen weer gaan beginnen.

* Maandag 24 augustus start trainingen,  het trainingsschema is per email verstuurd (en zal nog worden bijgewerkt op de site).
JB en JC trainen op dinsdag in Elspeet, informatie hierover volgt via ESV of trainer.

* Maandag 31 augustus van 19.00-22.00 uur kan er getraind worden met schoenen van Mizuno en Asics. Zij stellen schoenen in alle maten beschikbaar om te passen en om mee te trainen. Zo kun je bepalen welke schoen het best bij jou past. Mocht je een geschikt paar vinden, kun je deze die avond met korting bestelling. Iedereen is welkom.

* Woensdag 9 september is er om 19.30 uur de ALV. We streven ernaar om deze avond de nieuwe clubkleding uit te delen, dus noteer alvast in je agenda.

* Zaterdag 19 september is onze eerste thuisdag. Dan zullen er weer teamfoto’s gemaakt worden voor op de website.

Zonder vrijwilligers geen vereniging. Voor de volgende activiteiten zoeken we nog mensen. Dus lijkt het je wat, meld je dan aan.
– Helpen bij training mini’s maandag van 17.30-19.00 uur
– Helpen in de foyer bij een thuisdag, tussen 12.00-21.00 uur.

Ook ouders van leden of andere mensen met hart voor VV Hellas zijn van harte welkom om te komen helpen.
Aanmelden kan via info@vvhellas.nl, laat de mailbox overstromen!