VERKIEZING VAN DE LEUKSTE SPORTVERENIGING

leukste_sportvereniging

VERKIEZING VAN DE LEUKSTE SPORTVERENIGING
Volleybalvereniging Hellas Nunspeet is genomineerd voor de leukste sportvereniging!

Op 7 september 2015 start de 4e editie van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging! Welke sportvereniging wordt dit jaar uitgeroepen tot de Leukste Sportvereniging van Nunspeet? Of wordt Volleybalvereniging Hellas misschien zelfs verkozen tot Leukste van de Provincie en… wie weet wint Volleybalvereniging Hellas de titel Leukste Sportvereniging van Nederland!

WAT LEVERT HET ONS OP?
Het winnen van een titel levert Volleybal Vereniging Hellas niet alleen veel eer op maar ook gratis publiciteit, trotse vrijwilligers en het vergroot de aantrekkingskracht richting nieuwe leden en sponsoren!

HOE STEMMEN?
Bij de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging kan er vanaf
7 september 2015 gratis gestemd worden via e-mail én Facebook. Daarnaast kan men stemmen per SMS. Bij het uitbrengen van een stem via de website www.leukstesportvereniging.nl wijst het zich vanzelf.
Stemmen via SMS mag maximaal één keer per mobiel nummer. Ter bevestiging van de stem ontvangt de stemmer een SMS-bericht retour. De kosten hiervan bedragen eenmalig € 0,60 (exclusief de kosten van uw mobiele telefoon). Per SMS gaat er € 0,05 cent naar Spieren voor Spieren. Na het uitbrengen van een stem via SMS, kan er tevens nog gestemd worden via e-mail én Facebook.

WANNEER STEMMEN?
Stemmen kan van 7 september tot en met 11 oktober 2015 op Volleybalvereniging Hellas Nunspeet via www.leukstesportvereniging.nl

Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur (cijfers tussen 1-10).

WAT KUN JE WINNEN ALS STEMMER?
Onder de stemmers worden mooie prijzen verloot:
1. een tablet
2. een jaar gratis sporten
3. een dagje wellness
De prijswinnaars worden na afloop van de verkiezing bekend gemaakt.

LEUKSTE SPORTVERENIGING VAN NUNSPEET
In iedere gemeente zijn er na 11 oktober 2015 twee winnaars: de sportvereniging met het hoogste gemiddelde cijfer en de sportvereniging met het meeste aantal stemmen.
LET OP: Er zijn wel meer dan 50 bevestigde stemmen nodig voor Volleybalvereniging Hellas om gemeentewinnaar te kunnen worden!
Naast een prachtige winnaars uiting, ontvangen dit jaar ook alle gemeentewinnaars een Award tijdens de Award Uitreiking, die zal plaatsvinden in december 2015 (meer info volgt).

LEUKSTE SPORTVERENIGING VAN GELDERLAND & NEDERLAND
Na 11 oktober wordt ook de top 3 van iedere provincie in willekeurige volgorde bekend gemaakt. In iedere provincie is er vervolgens 1 winnaar en er is ook 1 landelijke winnaar. In de eindstand per provincie en de landelijke eindstand telt zowel het aantal stemmen als de gemiddelde score voor 50% mee.
Tijdens de Award Uitreiking wordt de top 3 per provincie gehuldigd en wordt dus ook de winnaar van iedere provincie bekend gemaakt. Tot slot wordt ook de Leukste Sportvereniging van Nederland bekend gemaakt.

MAATSCHAPPELIJKE PARTNER: Spieren voor Spieren

En ook dit jaar is Spieren voor Spieren als goed doel verbonden aan de verkiezing. Hoe meer stemmen er worden uitgebracht,
hoe groter het bedrag dat tijdens de Award Uitreiking aan Spieren voor Spieren overhandigd wordt. Nog een reden om iedereen straks op te roepen een stem uit te brengen op Volleybal Vereniging Hellas Nunspeet.

OPROEP AAN JOU, JE FAMILIE, JE VRIENDEN EN JE KENNISSEN; WEES ENTHOUSIAST, STEUN JE VERENIGING EN LAAT VAN JE HÓREN!