VOLLEYBALVERENIGING HELLAS ZOEKT ENTHOUSIASTE TRAINERS VOOR DE JEUGD

Het volleybalseizoen staat vanaf begin september weer in de startblokken en duurt tot medio mei 2016. Volleybalvereniging Hellas is een jonge en dynamische vereniging en wegens aanwas bij de jeugd op zoek naar volleybaltrainers die de jeugd van 6 t/m 12 jaar (de Mini’s) wekelijks willen trainen en begeleiden bij twaalf Cool Moves Volleybal toernooien (dit seizoen).

Volleybaltraining- of speelervaring is geen vereiste want Hellas begeleidt elke beginnende trainer met kant en klare trainingsschema’s. De trainingen zijn: op de maandagen van 17.30-19.00 uur en op de donderdagen van 16.30-18.00 uur in Sporthal de Feithenhof, Elektraweg 5 in Nunspeet. Op deze manier bent u 1x per week (of als u wilt, vaker) actief en gezellig bezig met de jeugd. Teams zijn gemengd en bestaan uit 5 à 6 jongens en meisjes. Enthousiasme is het enige wat u nodig heeft! Deelname geschiedt op basis van vrijwilligheid.

Sportstudenten die op zoek zijn naar een stagemogelijkheid, scholieren die op zoek zijn naar een originele invulling van de (verplichte) schooluren voor een maatschappelijke stage, mensen die de natte herfst, donkere wintermaanden en winderig voorjaar actief bezig willen zijn, zijn van harte welkom om op korte termijn een keer mee te kijken hoe een training in zijn werk gaat of om zich aan te melden.

Wilt u eerst meer informatie? Neem dan s.v.p. zo snel mogelijk contact op met Jan Remko Yntema via jeugd@vvhellas.nl

Helpt u de jeugd volleyballen? Foto: Sandra Bonestroo

Categories: Frontnieuws