Verder winkelen

Inschrijving HellasBeach 2022 is geopend!

15 apr 2022

Vanaf vandaag (16 april) is het weer mogelijk om je in te schrijven voor HellasBeach! Inschrijven kan via de onderstaande knop "inschrijven" daar vind je het inschrijfformulier. Voor inschrijvingen geldt dat de volgorde van betaling wordt aangehouden voor het moment waarop je definitief bent ingeschreven.

Dit jaar zijn er een paar wijzigingen in de opzet van het toernooi. De klasse heren 3x3 is terug van weggeweest en neemt de plek in van heren 2x2. Daarnaast is de jeugd poule (tot 16 jaar) vervallen. De jeugd kan zich nog altijd opgeven maar moet dat dan doen bij de recreanten 4x4 klasse mix. Op deze pagina geven we ook regelmatig een update over de inschrijvingen over welke poules vol zijn of waar juist nog een plekje vrij is. Dit doen we omdat we afhankelijk zijn van hoeveel interesse er is per categorie. Mocht een poule wat achterblijven, qua belangstelling dan kan dat extra plaatsen elders opleveren en omgekeerd. Het is ieder jaar weer dringen geblazen om mee te doen, daar zijn wij als organisatie natuurlijk heel blij mee! Schrijf je snel en zorg dat je betaald dan is de kans het grootst dat je mee kunt doen.

Basisscholentoernooi

Inschrijven voor het Basisscholentoernooi is vanaf 16 april ook mogelijk, klik op het tabblad "scholentoernooi" voor het inschrijfformulier. Daar vindt je ook meer informatie over dit toernooi. De inschrijving voor beide toernooien is open zolang er plek is en uiterlijk tot en met zaterdag 28 mei. in de weken voorafgaand aan het toernooi worden er weer verschillende gymlessen gegeven waarbij kinderen leren volleyballen.

Teamtraining

Het is voor veel deelnemers die niet volleyballen misschien al weer een tijd geleden dat je gevolleybald hebt. daarom bieden we ook dit jaar de mogelijkheid om met je team te komen trainen in de sporthal. Het plan is om de twee donderdagen (2 en 9 juni) voorafgaand aan het toernooi een korte training van ca. 1-1,5uur aan te bieden. In deze training gaan we aan de slag met de basistechniek, spelregels en speel je uiteraard een paar potjes om het spel te oefenen met je team. De kosten bedragen €25,- per team en daarvoor krijg je twee trainingen met je team.

Heb je hier interesse in dan kun je dit aangeven bij de inschrijving, bij voldoende belangstelling nemen we contact op met de teams ter bevestiging van de training en met informatie over de betaling. We hopen dat er voldoende belangstelling is zodat we met een mooie club kunnen trainen!

Mocht je vragen hebben neem gerust contact op met de organisatie via beach@vvhellas.nl

Scholentoernooi

Het toernooi is bedoeld voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool en vindt plaats op vrijdag 24 juni. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 kinderen. Het is ook mogelijk om per school meerdere teams mee te laten spelen. Het toernooi start om ongeveer 15.15 uur en rond 17.15 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Het is daarbij van belang dat de naam van de school wordt vermeld en de namen van de kinderen en de verantwoordelijke begeleider. Na inschrijving ontvang je een automatisch bericht wanneer de inschrijving goed is ontvangen. Binnen 7 dagen ontvang je de definitieve bevestiging van de aanmelding.

Voorafgaand aan het toernooi is er op de basisscholen aandacht voor volleybal en wordt in de gymlessen volleybal training gegeven. Daarnaast is er de mogelijkheid om op donderdag 9, 16 en 23 juni te komen trainen in sporthal de Feithenhof van 16.00 tot 17.00 uur. Indien je mee wilt trainen geef het dan alsjeblieft door bij de aanmelding of stuur na aanmelden nog een mailtje naar beach@vvhellas.nl. We willen graag weten hoeveel kinderen er komen zodat we kunnen zorgen voor voldoende trainers. Er zijn geen kosten verbonden aan de training.