Bedrijventoernooi Volleybalvereniging Hellas 2019

Zoals gebruikelijk wordt ook dit jaar het volleybalbedrijventoernooi georganiseerd door volleybalvereniging Hellas uit Nunspeet. Dit toernooi is elk jaar weer een doorslaand succes op sportief gebied.
Elk team speelt op 2 avonden een aantal wedstrijden. In de eerste ronde wordt bepaald wie er door gaat naar de finale avond en wie de verliezers ronde mag gaan spelen.

Dit jaar zal de eerste ronde plaats vinden op maandag 3 en donderdag 6 juni in sporthal de Feitenhof in Nunspeet. De ‘verliezende’ teams spelen daarna op maandag 17 juni en de ‘winnaars’ spelen de 2e avond op donderdag 20 juni (finales).

We willen u als bedrijf of vriendengroep in de gelegenheid stellen om zich aan te melden voor dit leuke en sportieve evenement. Net als vorig jaar wordt er uitsluitend gespeeld met mix teams.

  • Gezelligheid staat uiteraard voorop!
  • Een mixteam betekent: minimaal 1 dame in het veld
  • Er mogen maximaal 2 competitiespelers in het veld staan
  • Inschrijven vóór 27 mei 2019 (via tabblad inschrijven)
  • Kosten per team bedragen € 50,00 te voldoen door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL 88 RABO 0152 3131 09 van Volleybalvereniging Hellas o.v.v. Bedrijventoernooi 2019 en de bedrijfsnaam. Wanneer de betaling binnen is, ontvangt u een bevestiging van de aanmelding.

We hopen op een grote en sportieve opkomst!

U mag bij uw inschrijving aangeven of u de eerste speelavond op 3 of 6 juni wilt spelen. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Bij overschrijving wordt er een reservelijst aangelegd. U wordt hiervan op de hoogte gesteld.
Hebt u nog vragen, bel of mail dan gerust met de organisatie via onderstaande gegevens.

 


Bedrijfsnaam (verplicht)

Teamnaam (optioneel)

Aantal teams(verplicht)

Voorkeur eerste ronde(verplicht)

Naam contactpersoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Opmerkingen

captcha

Organisatie bedrijventoernooi

Contactpersoon: Jan Hofman
Heemskerklaan 34
8072 AG Nunspeet
0341-263204
bedrijventoernooi@vvhellas.nl