The Flowriders

Zaterdag 12 december om 19.00 uur moesten wij onze wedstrijd spelen, tegen Dames 1 van Libero, in Dronten. Hier stonden wij paraat in onze nog steeds nieuw ruikende trainingspakken (nogmaals bedankt Intersport Meijers en Querco reclame). Tijdens het inspelen waren we ons goed aan het focussen om deze wedstrijd met beide handen aan te pakken en ze van het veld te slaan.

In de eerste set zaten we er goed in en waren we een lekker potje aan het ballen. Door deze flow zaten we goed in de wedstrijd. Er werd lekker aangevallen, goed verdedigd en een heerlijke service gecreëerd. Deze set wonnen we overtuigend met 17-25.

De tweede set kwamen we op een achterstand te staan en gingen we zelf fouten maken. Maar door wilskracht en positief in het veld te staan, kwamen we erg dichtbij het winnen van deze set. Helaas ging deze toch naar Libero met 25-23. Maar hierdoor waren we extra gebrand om de volgende set wel binnen te halen.

Tijdens de derde set hebben we ons herpakt en zaten we weer heerlijk in onze flow. Dit kwam mede omdat wij onze eigen cheerleaders op de bank hadden zitten die af en toe een dansje deden om ons te steunen. Deze set haalden we overtuigend binnen met 14-25.

De vierde set was niet anders dan de derde set en wonnen we zeer overtuigend met 12-25. We willen het publiek bedanken voor de support. Maar in het bijzonder natuurlijk Heren 1 (de cheerleaders) voor de dansjes. Wij willen jullie hierbij vragen om dit volgende week weer te doen, aangezien we dan een spannende wedstrijd tegemoet gaan tegen Zeewolde. Niet getreurd.. hier staat natuurlijk ook wat tegenover…