Wedstrijdverslag Hellas Dames 1 – ESV Dames 1

volleybalvereniging-hellas-nunspeet-dames1-mini-2De flow van Dames 1 doorzetten was het doel van deze zaterdag. Na de kerstvakantie hebben we alle wedstrijden naar onze hand kunnen zetten. Op naar de winst! Helaas was de voorbereiding niet erg veelbelovend, tijdens de trainingsavonden bleek het merendeel van ons last van een (beginnende) blessure te hebben. De trainingen werden aangepast en het vaste team werd zaterdag aangevuld met Nina en Sifra uit Dames 2 en Lotte uit Meisjes A. Bedankt meiden!

Naast deze welkome aanvulling werden we sinds lange tijd weer begeleid door de mini van de week. Renate Mulder en Tessa Anneveld mochten de spits afbijten en deden enthousiast mee, super goed gedaan meiden!

De tribune stroomde vol en we waren klaar voor de wedstrijd. De service liep goed, de verdediging haalde de ballen van de grond en de aanvallers maakten de setup keurig af. De setwinst was overtuigend voor ons met de uitslag van 25-17. De tweede set gingen we verder in deze flow, halverwege deze set kwamen Nina en Lotte in het veld. Ook deze set wonnen we met een eindstand van 25-19.

volleybalvereniging-hellas-nunspeet-dames1-mini-3Voor de derde set waren we al voorbereid door de coach op eventuele wissels. Doordat we wederom de overhand in de wedstrijd hadden, werd er ook goed gebruik gemaakt van de wissels aan de kant. De licht geblesseerden kregen even rust en de setwinst was binnen! De vierde set starten we met vaste speelsters. We kwamen wat laat op gang, de focus moest weer even terug gevonden worden. Dit lukte uiteindelijk prima en we hebben met een setstand van 25-18 de vierde set binnen gehaald. We kunnen weer 5 punten toevoegen! Door deze mooie uitslag en die van onze concurrenten, stijgen we naar de derde plek! De smaak van winst bevalt goed!

5 februari spelen we tegen Volta DS 2 in Lelystad. We gaan er alles aan doen om deze flow door te zetten!