Dames 1 is er nog, tijd voor een update!

Oke, ondertussen zijn we 5 wedstrijden verder, maar wij zijn er nog hoor! Tijd om weer eens wat van ons te laten horen. Jullie hebben nog wel wat van ons tegoed. Daarom een mooie samenvatting van de afgelopen wedstrijden. Heel trots zijn we niet, daarom blijven we kort en krachtig 😊

Zaterdag 24 november hebben wij thuis tegen Auto van Oort/Rebelle gespeeld. Dit was een mooie wedstrijd. Het was wel jammer dat we 2-0 voorstonden en het vervolgens hebben weggegeven. Wij kunnen beter en zullen dit de tweede helft van het seizoen ook gaan doen.

Maandagavond 26 november mochten wij naar Groenlo voor de beker. Dit is een avond om nooit te vergeten. Groenlo was zo’n 5 kwartier rijden, we moesten dus om 18.00 uur met pizza afspreken op de parkeerplaats van de Feitenhof. Ontzettend haasten, maar onderweg konden we mooi uitbuiken en uitrusten. Veel hebben we niet gezien van het mooie Groenlo, we waren er namelijk ook zo weer klaar. Die meiden waren zo’n 40 cm langer, veel sneller en ook nog eens beter dan ons. Maar leuk hadden wij het wel. Maaike S trouwens iets minder, die heeft daar vooral de binnenkant van de wc pot bekeken. Toen ze die wc zo’n vijf keer had aangetikt ging het wel weer. Maaike heeft de laatste punten dus ook nog gewoon meegedaan. Helaas hebben we deze wedstrijd verloren. We zijn dus uit de beker en met een soort jetlag kwamen we ‘s nachts terug in ons eigen dorp. Toch hebben wij nog iets moois overgehouden aan deze avond, maar wat dit is zullen wij nog wel een andere keer vertellen.

Donderdagavond 29 november mochten we weer. Blok EVC kwam bij ons op bezoek. Deze avond hebben wij een goede wedstrijd gespeeld en gewonnen met 3-2. Wat deze avond extra leuk maakte was dat Maaike B eindelijk weer terug was in Nederland. Renalda was zo blij dat haar concurrent weer terug was, dat ze ons trakteerde op taart. Of had ze nou taart meegenomen omdat ze gewoon jarig was??

Trainen en Sinterklaas

Tussen de wedstrijden door hebben wij natuurlijk heel hard door getraind. We doen er alles aan om maar beter te worden en hoger te gaan springen. Maandagavond 3 december gingen wij na de training met een voldaan gevoel de kleedkamer in. Tot onze verbazing zagen wij dat Sinterklaas was langs geweest. Voor ons allemaal was er wat lekkers achter gelaten. Erg leuk en lekker, beetje jammer alleen dat als wij al dat lekkers zien het ook gelijk op moet. Hadden we dus voor niets getraind….

Zaterdag 8 december mochten wij ‘s middags volleyballen in Harderwijk. We hadden er zin in en zouden eens even laten zien wat we konden. Dit is helaas niet helemaal gelukt. Sterker nog, we zijn gewoon dik ingemaakt. We hebben deze wedstrijd met 3 – 1 verloren.

Donderdagavond 13 december stond onze laatste wedstrijd van de eerste helft op het programma. Met een volle bak fruit gingen we met veel zin het veld op. De eerste drie sets waren mooi, jammer genoeg was het steeds net niet voldoende. De laatste set was om te huilen, we kwamen niet verder dan 13 punten. Met een dikke 4-0 gingen we dus weer naar huis. Fruit eten doen we dus ook nooit meer…
Onderweg naar huis hebben we goede gesprekken gehad. Wat moeten wij er aan doen om beter te worden? Hoe gaan we hoger springen? En hoe gaan we nou gewoon eens even dik winnen? Waar zouden we die maandag op moeten gaan trainen? De beslissing was snel gemaakt: we gingen helemaal niet trainen, we gingen gewoon lekker en gezellig uit eten. Want dat is in ieder geval iets waar we heel goed in zijn: ETEN en het GEZELLIG hebben.

Tweede seizoenshelft

Maar wij willen jullie wel beloven, de tweede helft gaan wij winnen. Wij gaan de teams die ons hebben ingemaakt allemaal terug pakken. En wij gaan laten zien dat wij in de Promotieklasse thuis horen!

In de kerst vakantie zijn wij ook gewoon lekker door gegaan met eten en gezellig zijn 😊  Onder meer tijdens het oliebollentoernooi hebben we laten zien hoe goed we zijn! De eerstvolgende thuiswedstrijd is aanstaande zaterdag 12 januari om 15.00uur spelen we tegen Voorwaarts D2. We hopen dat onze fans komen kijken en ons naar de eerste overwinning van het jaar helpen!