Dames 1 is lekker bezig!

Afgelopen zaterdag hebben we alweer onze 4de wedstrijd van dit seizoen gehad.

Even een korte samenvatting van de vorige 3 wedstrijden omdat we verzaakt hebben jullie op de hoogte te houden.

30 september was onze 1e wedstrijd uit tegen libero. Wat een vervelende zaal en wat jammer dat er zo weinig gefloten werd voor de technische fouten van de spelverdeelster van de tegenpartij. Na 2-0 achter te staan hebben we ons herpakt en zijn we toch met de winst naar huis gegaan.

7 oktober thuis tegen Alterno 4-0 gewonnen!

17 oktober in Wezep tegen VZK met 4-0 gewonnen waardoor we op nummer 1 staan.

28 oktober thuis tegen Ormi. Voor de wedstrijd wilde Gert dat we een buddy opzochten en naar elkaar verwachtingen uitspraken. Zo stimuleerde we elkaar om het beste van onszelf te laten zien. We hebben ons eigen spelletje gespeeld en de controle gehouden. Eigenlijk geen spannende momenten te beschrijven. Weer 5 punten erbij!

Zaterdag mogen we ons bedje vroeg uit om s’ochtends 11.15 in Hoevelaken tegen surf te spelen. De uitslag zullen jullie in ons volgende verslag lezen 😉