Dames 1 uit in Twello met druiven en blunderballen!

27 september hadden we alweer onze 2e wedstrijd. Met nog de vorige wedstrijd in onze benen, armen, buik en tenen gingen we op weg naar Twello. De navigatie was nodig aangezien het al erg lang geleden was dat we in Twello hebben gespeeld. We hadden dan ook geen idee wat we konden verwachten van dit team. Twee dagen daarvoor hadden we onze eerste wedstrijd welke we gewonnen hadden met 3-1, dat smaakte naar meer.

De set winst ging over en weer. Twello won de eerste met 2 punten verschil, wij pakte daarna de 2e set. Twello pakte de 3e weer met 2 punten verschil waarop wij de 4e weer wonnen.

We speelde niet op ons best. Waren we tegen de tegenstander aan het spelen of tegen onszelf? Waar we normaal een goede servicedruk hebben was dit nu echt wisselvallig. Volgens mij heeft iedereen wel een blunderbal gehad die meters uit was, in het net kwam of waarbij de bal voor onze voeten op de grond terechtkwam.

Wie ook bedacht heeft om een wedstrijd om 12.00 te plannen… Gelukkig had Miranda de druiven en snoepjes mee om de wedstrijd door te komen.

Er moest een vijfde set aan te pas komen, dat betekend gelijk aan de bak want je bent zo bij de 15 punten. Helaas heeft ook deze set Twello, met maar 2 kleine puntjes verschil, gewonnen. Au, dat was lang geleden voor ons om te verliezen.

12 januari moeten we thuis weer tegen Twello en dan gaan we voor revanche!!

Oktober is een rustige maand voor ons zonder wedstrijden, pas 2 november spelen we weer in Apeldoorn. Hopelijk zien we jullie dan!