Dames1 vroeg uit bed

Zaterdag 4 november 2017. Wie had ooit gedacht dat wij voor een wedstrijd in de eerste klasse een hele week extra vroeg naar bed zouden gaan? Sterker nog, wie had ooit gedacht dat we een wekker voor een wedstrijd moesten zetten? De laatste keer moet in onze minitijd zijn geweest. Geen idee wie dit verzonnen heeft, maar wij moesten dus 11.15 uur een wedstrijd spelen tegen Surf. In Hoevelaken. Normaal gesproken zitten we om 11.15 uur nog aan ons ontbijt.

Vroeg spelen, vroeg verzamelen dus. Nog steeds zijn wij erg blij met onze gesponsorde trainingspakken, maar vanmorgen vroeg waren wij dus extra blij dat we onze pakken direct vanuit ons bed aan konden doen.

We waren mooi op tijd in Hoevelaken, we hadden best een half uurtje langer in ons bed kunnen blijven liggen. Maar eenmaal in Hoevelaken kwamen we er al snel achter waarom we zo vroeg moesten spelen. Ze gebruiken daar nog Hyves en ook van de nieuwe spelling zijn ze nog niet op de hoogte. Ze lopen dus een beetje achter qua tijd. Dit was trouwens ook wel te merken met de wedstrijd. In Hoevelaken duurt alles gewoon wat langer….
Half uur inspelen is in Hoevelaken driekwartier inspelen. Kwart over elf spelen is half 12 beginnen.
Een time out duurt daar geen 30 seconden maar 2 minuten en zo kunnen we nog veel meer voorbeelden noemen.

De eerste set begonnen we vol enthousiasme, maar wel met spieren die nog een beetje stram waren. Dit was te merken tot 14 – 14. We bleven aardig gelijk opgaan. Gert vroeg een time-out en liet ons weten dat we nu toch wel het verschil moesten gaan maken. We mogen Surf niet teveel in het spel laten komen en al helemaal geen vertrouwen geven. Eenmaal terug in het veld was het al snel 25 – 15 voor ons. De tweede en derde set gingen vanaf het begin gelukkig wat makkelijker. Tijd voor de laatste set, we stonden al snel dik achter. Gelukkig konden we hier snel verandering in brengen en wonnen we de set met 25-19.

En toen was het 4-0, 5 punten rijker en nog maar 1 uur ’s middags. Tijd voor ons ontbijt: een Big Tasty dus. En een Mc Kroket, cheeseburger, Mc Chicken, friet, Mc Flurry en eigenlijk alles wat je maar kunt krijgen bij de McDonalds.

Het was een prima wedstrijd, we hebben weer laten zien wat deze burlende hertjes uit Nunspeet kunnen. En het allerbelangrijkste: 5 PUNTEN mee naar huis!

Zaterdag 11 november spelen wij om 15.00 uur thuis tegen HSC in Elspeet. Snapt u hem nog? Wij in ieder geval wel, nu afwachten of HSC het ook heeft gezien.