Dames1 eet taart in Elspeet?!

Iedereen was aanwezig en gelukkig weer in goede gezondheid. De club in Elspeet vierde vandaag hun 50 jarige jubileum. Om dit ook in de wedstrijden te laten zien speelde alle dames in een speciaal jubileumshirt met nummer 50 erop.

Na een paar motiverende woorden van Gert en met een gezellig muziekje ingespeeld te hebben konden we beginnen aan de wedstrijd. Vanaf het begin liep het al gesmeerd. Er was rust en iedereen stond lekker te spelen. Gert gaf ons de tip nog mee om op nummer 50 te spelen, dit hebben we gedaan en pakte goed uit!  Een overtuigende 0-4! De laatste set zelfs 7-25 afgemaakt. De wijn die we ter gelegenheid van het jubileum hadden gegeven aan het team werd direct na de wedstrijd op het veld losgetrokken. We hebben gezellig een gebakje meegegeten en waren op tijd weer thuis.

Dit weekend bezorgde Libero en Zeewolde ons nog een kleine glimlach, ze hebben weer mooi een puntje laten liggen! Het blijft spannend in de competitie.
Aankomende zaterdag spelen we na het mini toernooi tegen “Surf”, hopelijk tot dan!