De kater van Dames 1

Hierbij toch nog een verslag van onze 3 katers van afgelopen weekend……

Vrijdagavond, onze “favoriete”  avond om een wedstrijd te spelen, moesten we flink aan de bak tegen  Zeewolde.  Wanneer we 5 punten zouden pakken WAS er nog een kans om tweede te eindigen en Zeewolde voorbij te gaan. Er hing dus aardig wat vanaf voor ons om 4-0 te winnen, waardoor we met zijn allen ook erg naar deze wedstrijd toe geleefd hebben. Het werd een wedstrijd tegen ons zelf…..met uiteindelijk een negatieve uitslag;  3-2 verloren. We hebben het onszelf erg moeilijk weten te maken.

De eerste set hebben we op wonderbaarlijke manier uiteindelijk nog naar ons toe getrokken en we hadden gehoopt dat dit een blijvende omkeer zou hebben voor de andere sets. 12-21 achter en dan toch nog winnen met 25-27 is toch een prestatie op zich. De tweede set konden we niet afmaken. We hadden een voorsprong in deze set, maar we konden dit helaas niet verzilveren in setwinst, we verloren deze set met 25-22.

De derde set stond iedereen er wat verloren bij en niemand wist dit om te keren. Verloren met 25-11…  De vierde set liep weer beter en hebben we laten zien dat we terecht in de top staan van deze poule, we wonnen deze set met 25-27

Toen kwam het aan op de vijfde set, helaas hebben we niet de trend van de 4e set weten vast te houden en we verloren deze set met 15-5….kortom dit was de eerste kater van het weekend. Erg bedankt voor al de supporters, super!

downloadZaterdagmiddag het teamuitje!!! We laten ons opsluiten door een gestoorde professor en moeten wederom als een geolied team onder druk presteren, om uit het laboratorium te komen…. ook hier komen we net te kort om een positief eindresultaat neer te zetten, kortom de tweede kater 😉 , maar schik hebben we wel gehad!!
s ’Avonds kwam de derde kater om de hoek kijken na een spelletje 30 secondes , de Malibu, de raketjes (wat even uitgelegd moest worden voor de ouderen onder ons),  de guacamole en natuurlijk “Eet veel bananen, bananen zijn gezond…;-)”

3 katers op een rij,  maar wel een leuk weekend!

Op naar de laatste twee wedstrijden, hopelijk zetten we die positief weg en dan hebben we een mooi en erg gezellig seizoen achter de rug!