De strijd in Hierden….

Van te voren wisten we het al…. het zou een wedstrijd worden waar we aan de bak moesten. We moeten winnen om onze koppositie te behouden. En zo’n wedstrijd werd het ook…

De eerste set hadden we moeite met zo’n beetje alle ballen die we over het net moesten spelen maar ook met de ballen die terug kwamen. Hierden had ons redelijk in de tang, we speelden te makkelijk en er werd over ons heen gelopen. Gelukkig konden we deze set qua spel beter afsluiten, zodat we de tweede set er weer tegenaan konden (helaas qua punten niet want deze set verloren we met 21-25)

De andere drie sets waren matig, gelukkig werd er slimmer gespeeld en konden we de dames van Hierden wel in de tang houden en zo toch de punten mee te nemen naar Nunspeet. We wonnen de sets met 25-17, 25-18 en 25-18. De koppositie hebben we behouden dus dat is positief! 🙂

Ondanks deze wedstrijd was het een gezellige avond met onder andere een mooi nieuw trainingspak voor onze trainer, een kontschuiver van Maaike B. in de kleedkamer en voor sommige onder ons een lekkere vette hap na die tijd.

Aankomende zaterdag spelen we tegen Pauwervoll, de nummer 11 van de lijst. Maar dit zegt niks, vorige week hebben wij een hele goede wedstrijd gespeeld tegen Zeewolde (nummer 2) waarbij er werd gewonnen met 3-1. Of te wel we kunnen al het publiek goed gebruiken om ook bij deze wedstrijd weer de punten binnen te halen voor het kampioenschap.

We zien jullie zaterdag 🙂