Hellas gaat voor de 3e plek tegen BlauwWit

Het is zaterdag 23 maart onze fans verwachten een verslag maar wat jullie gaan lezen is meer een realitietscheck voor mensen die in Oldebroek wonen. U weet Oldebroek ligt ergens tussen de weilanden vlakbij een paar slootjes en net niks. Als je je echt enorm verveelt dan kom je soms tot een inzicht dat oldebroek eigenlijk gewoon staat voor ouwe broek is. Ouwe broeken kun je doorgaans beter weggooien omdat het beste er al af is.

Goed de feiten dan maar we staan voorafgaand aan de wedstrijd kort bij elkaar in de strijd om de derde plaats in de poule. Scylla en Gemini strijden om de titel en daarachter strijden 4 teams waaronder BlauwWit en Hellas om de 3e plaats.

Afgelopen week waren de verkiezingen voor de provinciale Staten en de waterschappen daar waren grote verschuivingen in het politieke landschap. De lange mannen uit Nunspeet, die overigens allemaal stemmen voor de partij van de feestbeesten, trekken zich niks aan van de uitslag. De heren uit Oldebroek konden hun borst nat maken, want in eigen huis zijn de Nunspeters doorgaans vrijwel niet te verslaan.

de selectie is vandaag wat aan de kleine kant, sergeant Lars zit midden in de revalidatie en nam de taak van Pinkeltje over omdat hij een potjes stond te tennisen. Toeter-Tinus was niet aanwezig vanwege een concert wat natuurlijk een prijzig excuus is als je een wedstrijd hebt.

We starten met Willy als ballen-wipper, Könis op de dia, EV en Pritt op midden en Rikus en Daantje op de lopers.

De doelstelling voor de wedstrijd is duidelijk, na de toch wat pijnlijke nederlaag in de beker in eigen huis eerder dit seizoen, slopen die gasten! In de eerste set starten we redelijk maar we zetten onvoldoende servicedruk en hebben ook teveel kansen nodig om tot scoren te komen. De oldebroekers spelen een degelijk set en winnen verdiend de eerste set.

Net wat we nodig hebben, alles staat op scherp en we klappen er lekker op in de tweede set. De servicedruk is nu wel op orde en blauw wit heeft moeite om tot scoren te komen. De mannen van Hellas komen in het ritme en gaan steeds makkelijker spelen. De set wordt vrij eenvoudig binnen gehaald.

Set drie was nog even spannend omdat de oldebroekers moeite hadden met de emoties die een verliespot met zich mee brengen. U begrijpt het al 2-1 voor hellas. Een mokerslag voor BlauwWit die ze in de vierde set niet meer te boven zijn gekomen. De lange mannen uit Nunspeet hoefde de wedstrijd alleen nog maar uit te spelen. De weerstand van blauw wit was helemaal weg en de wedstrijd werd overal gezien vrij eenvoudig gewonnen. Na afloop even snel een sapje drinken en vroeg naar bed. Of niet natuurlijk dit soort wedstrijden is genieten en geeft veel stof tot napraten.

Vandaag (30-3) spelen we tegen Toesj in Heteren we zijn inmiddels onderweg en hopen u daar te zien! Weejoo