Herbsmeister?!

Het was vrijdagavond 15 december de uit wedstrijd tegen Volta Lelystad Heren1 stond op het programma. De dag dat we herbsmeister konden worden 1 punt was genoeg in Lelystad. 1 punt in Lelystad is niet zo makkelijk zo weten we zelf. We gaan terug naar het jaar 2014 toen hadden we ook 1 punt nodig om niet te degraderen, maar helaas dat lukte toen niet. Maar het zijn nu andere tijden en wellicht betere tijden voor de lange mannen uit Nunspeet. Fred was weer paraat en er werd koers gezet richting Lelystad. Tinus was niet baii want hij had verplichtingen op het werk.

Eenmaal aangekomen was het tijd om de boel op stelten te zetten. Omkleden en warm worden de tegenstander was bekend 1 die we al wel vaker tegen zijn gekomen. We gaan beginnen met Willy als ballenwipper gebroeders Niebeek als passenlopers, gebroeders Beelen als middels , könis op de dia en Sanne als onze stofzuiger achterin. Moeizaam was het de 1ste set. Blok normaal de Berlijnse muur bij ons leek nu wel gatenkaas. Deze set werd verloren met 25-22 op naar set 2. Set 2 bleef beetje hetzelfde het was allemaal net niet goed genoeg. Ook deze set werd verloren met 25-23.

Was het dan toch een soort vloek? 1 punt nodig hebben in Lelystad. Nee het was duidelijk het mocht ons niet weer overkomen. We wisten wat ons te doen stond de ballen van de grond. En zoals de coach zei blokken doe je niet aan onze  kant maar aan hun kant. En het was alsof er een knop om was gegaan. Het spel liep en hun gingen  meer fouten maken. Set 3 en 4 waren gewoon beter beide werden gewonnen met 25-18. Nou de 5de set doorgaan waar je was gebleven en afdrogen die gasten. Deze set was zo voorbij 15-5 . De vloek was verbroken we zijn herbsmeister!!!

Na paar biertjes weer naar huis met onze Ted! Naar huis? Tuuuuuurlijk niet op naar Jeruzalem voor een welverdiend broodje of schotel!

Wij willen de supporters bedanken voor de eerste seizoen helft! Wij hopen u allemaal in 2018 weer te mogen zien bij onze wedstrijden. De eerste is 13 januari thuis tegen Dynamo om 17.00.

Wij wensen u fijne feestdagen en een goeie jaarwisseling