Heren 1 kan het nog…

Heren 1 kan het nog…

Donderdagavond 29 november 2018 stond de wedstrijd uit tegen de koploper Excelsior/Scylla H3 uit Rhenen op het programma. We verzamelde om 18.30 bij de sporthal om te vertrekken met Ted. Nou ja, als we de sleutels kunnen vinden. Helaas waren de sleutels aanwezig bij de vanavond afwezige Bonus. Dus werd Ted thuisgelaten en met eigen vervoer richting de Panda’s gereden. Nu Ted thuis bleef kwamen we erachter dat we veels te vroeg waren vertrokken. Gelukkig bood de BenzinePomp langs de A30 uitkomst. Waar we konden genieten van een flink bak slootwater.

Aangekomen in Rhenen blijkt dat we in een bunker moeten volleyballen. De angst stond de lange mannen uit Nunspeet al in de ogen, nee heh, volleyballen in een bunker. Dat is niet onze sterkste punt…

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn, na de memorabele wedstrijd uit tegen Volta zo’n 5 jaar geleden, zijn we er achter gekomen dat Hellas H1 het nog kan… 4-0 verliezen, en met duidelijke setstanden.

Gelukkig hadden ze in Rhenen een lekker biertje en een goede frituurpan waarmee we de nederlaag konden wegspoelen.

Komende zaterdag staat er een derby op het programma, uit tegen Blauw wit uit Oldebroek. Eindelijk een keertje niet een uur in de auto voor een uitwedstrijd.

About Author